Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 800g140kcal14.6g3.2g4g15.2g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g224kcal7.7g45.4g1.3g1.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl640g544kcal9g28.2g44.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g64g467kcal0.6g0.6g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2836kcal68g170.2g203.2g39.6g
Valittu annoskoko2208g1418kcal34g85.1g101.6g19.8g
Annoskoko puolitettuna1104g709kcal17g42.6g50.8g9.9g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525