Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g544g854kcal119.1g0g41.9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g320g544kcal24.6g16.6g41.6g9g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g320g413kcal13.4g16.3g32g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g240g180kcal43.2g1.2g2.4g0g
Sitruuna kuorittu 48g20kcal0.3g1.1g0.5g1.3g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g720g1721kcal52.6g338.4g11.5g56.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g7472kcal507.6g747.4g260g133.6g
Valittu annoskoko2208g3736kcal253.8g373.7g130g66.8g
Annoskoko puolitettuna1104g1868kcal126.9g186.9g65g33.4g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988