Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1504g1685kcal330.9g0g45.1g0g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g331g473kcal41.4g1g34.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g5370kcal753.6g31.2g257.4g10.2g
Valittu annoskoko2208g2685kcal376.8g15.6g128.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna1104g1343kcal188.4g7.8g64.4g2.6g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756