Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 768g584kcal123.2g0g9.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g720g864kcal23.8g26.6g72g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)528g1304kcal48g232.3g8.4g52.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g5607kcal395g536.2g180.4g112.2g
Valittu annoskoko2208g2804kcal197.5g268.1g90.2g56.1g
Annoskoko puolitettuna1104g1402kcal98.8g134.1g45.1g28.1g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858