Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt563g259kcal18g27g8.4g0g
Ruokasuola jodioitu 8.4g0.2kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 450g349kcal79.1g0g3.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 563g428kcal10.6g87.2g1.1g5.6g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g14g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4419g2382kcal219.4g251.4g47.2g13.4g
Valittu annoskoko2210g1191kcal109.7g125.7g23.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna1105g595kcal54.9g62.9g11.8g3.4g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519