Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss70g52kcal0.8g12.7g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g66g105kcal12.5g0g6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)37g11kcal0.4g1.5g0.1g0.1g
Kevytkerma19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g3.8g9kcal0.4g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g436kcal30.2g32.6g20.6g0.4g
Valittu annoskoko221g218kcal15.1g16.3g10.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna111g109kcal7.6g8.2g5.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920