Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g59g33kcal0.9g3.8g1.5g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g28g48kcal0.7g1.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g378kcal25.6g17.2g23g2.4g
Valittu annoskoko221g189kcal12.8g8.6g11.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna111g95kcal6.4g4.3g5.8g0.6g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348