Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 31g95kcal5.6g15.2g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK8.7g14kcal1.8g0g7.9g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g300kcal24.4g30.4g21.4g6.6g
Valittu annoskoko221g150kcal12.2g15.2g10.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna111g75kcal6.1g7.6g5.4g1.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917