Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g50g90kcal9.5g0g6g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g281kcal21.8g19.2g12.4g4.6g
Valittu annoskoko221g140kcal10.9g9.6g6.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna111g70kcal5.5g4.8g3.1g1.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052