Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Juuriselleri 7.3g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta58g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Persilja 2.9g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g232kcal9.6g27g7.4g5.4g
Valittu annoskoko222g116kcal4.8g13.5g3.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna111g58kcal2.4g6.8g1.9g1.4g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.1g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390