Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 30g23kcal5.2g0g0.2g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g75g49kcal1.3g9g0g0g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Kalaliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g171kcal13.4g22.6g1g1.6g
Valittu annoskoko222g85kcal6.7g11.3g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna111g43kcal3.4g5.7g0.3g0.4g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075