Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 21g68kcal2.1g13.7g0.2g0.7g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 24g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Maissi, purkki Rainbow20g12kcal0.4g1.9g0.3g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 6.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 63g58kcal9.9g1.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g375kcal30.6g46g6.4g5.8g
Valittu annoskoko222g188kcal15.3g23g3.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna111g94kcal7.7g11.5g1.6g1.5g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221