Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 99g43kcal0.5g6.3g0.6g3.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g70g274kcal0g68.9g0g0g
Suklaa tumma 42g218kcal1.6g22.5g13.1g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g1074kcal4.2g195.6g27.4g11g
Valittu annoskoko222g537kcal2.1g97.8g13.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna111g269kcal1.1g48.9g6.9g2.8g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914