Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty93g69kcal1.8g14.2g0.2g0.9g
Kurpitsa 36g5.8kcal0.3g0.7g0g0.7g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.7g17kcal0g0g1.9g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr38g38kcal4.5g1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g282kcal14g36g8g4.8g
Valittu annoskoko222g141kcal7g18g4g2.4g
Annoskoko puolitettuna111g71kcal3.5g9g2g1.2g
Arvot/100g100g64kcal3.2g8.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633