Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow141g28kcal4.2g2.8g0g3.5g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä16g28kcal0.4g1.9g2.2g0g
Vuohenjuusto President31g81kcal5.9g0.2g6.3g0g
Valkoviini kuiva 31g21kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g372kcal21.2g10.2g23.2g7g
Valittu annoskoko222g186kcal10.6g5.1g11.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna111g93kcal5.3g2.6g5.8g1.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744