Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lehtiselleri 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.3g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Kalaliemi laimennettu 104g3.1kcal0g0.3g0.2g0g
Kirjolohifilee 42g69kcal7g0g4.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maustekurkku16g2.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g240kcal16g6.8g15.8g2.8g
Valittu annoskoko222g120kcal8g3.4g7.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna111g60kcal4g1.7g4g0.7g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.5g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223