Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g63g41kcal1.1g7.5g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.3g2g1.5g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g25g25kcal4.8g0g0.6g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g8.3g14kcal0.2g0.5g1.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g216kcal15g20.2g7g0g
Valittu annoskoko222g108kcal7.5g10.1g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna111g54kcal3.8g5.1g1.8g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653