Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g500g380kcal80g7g3.5g2g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1001g1062kcal39.9g193.9g8.9g17.4g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow19g49kcal1.9g1.9g3.8g0.3g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g4092kcal254.4g497.6g105.4g67g
Valittu annoskoko2210g2046kcal127.2g248.8g52.7g33.5g
Annoskoko puolitettuna1105g1023kcal63.6g124.4g26.4g16.8g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240