Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi870g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 61g201kcal5g39.3g1.2g5.5g
Kaurahiutale 70g261kcal10.1g39.7g5.1g7g
Perunamuusi305g242kcal4.9g36.9g8.2g2.4g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Rypsiöljy 78g693kcal0g0g78.3g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g487g1633kcal58.5g321.6g11.7g40g
Vehnäjauho puolikarkea 279g955kcal28.4g194.9g3.3g9.7g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g17g55kcal2.3g10.6g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g8248kcal218.4g1327.8g216.4g133.4g
Valittu annoskoko2212g4124kcal109.2g663.9g108.2g66.7g
Annoskoko puolitettuna1106g2062kcal54.6g332g54.1g33.4g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941