Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 155g508kcal16.4g94.1g3.4g15.3g
Vehnäjauho, sunnuntai458g1603kcal54.9g325.1g9.6g13.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)282g1043kcal39.4g155g22.5g31g
Leivinjauhe 28g50kcal1.5g10.7g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 240g972kcal0g239.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g676g568kcal7.4g123.8g2.7g12.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g282g2085kcal0g0g231.1g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g13657kcal239.2g1896g538.6g144.6g
Valittu annoskoko2212g6828kcal119.6g948g269.3g72.3g
Annoskoko puolitettuna1106g3414kcal59.8g474g134.7g36.2g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099