Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g90g99kcal4.5g19g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%452g723kcal12.2g12.2g67.8g0g
Ruohosipuli 181g41kcal2.5g3.1g1.1g4.3g
Katkarapu 904g618kcal130.5g0g9.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g90g813kcal0g0g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g4991kcal323.2g134.2g341.8g24.4g
Valittu annoskoko2214g2496kcal161.6g67.1g170.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna1107g1248kcal80.8g33.6g85.5g6.1g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850