Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 121g1074kcal0g0g121.4g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Tonnikala öljyssä 360g683kcal97.6g0g32.4g0g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaatti 720g164kcal4g24.8g2.2g10.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g4349kcal223.4g124.8g319.4g43.2g
Valittu annoskoko2214g2175kcal111.7g62.4g159.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna1107g1087kcal55.9g31.2g79.9g10.8g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358