Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g293g123kcal4.7g25.2g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 150g51kcal1.7g8.1g0.3g4.4g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)38g131kcal5.1g24.6g1.1g2.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g30g96kcal15.6g8.4g0.2g4.8g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka225g61kcal4.3g9.4g0.4g5.4g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4432g1256kcal67.4g170.8g29.6g39.6g
Valittu annoskoko2216g628kcal33.7g85.4g14.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna1108g314kcal16.9g42.7g7.4g9.9g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436