Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g38g12kcal0.4g1.8g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g278kcal22g20.2g11g1.2g
Valittu annoskoko222g139kcal11g10.1g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna111g70kcal5.5g5.1g2.8g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571