Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kukkakaali 53g13kcal0.9g1.2g0.2g1.2g
Parsakaali brokkoli 52g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)5.6g22kcal1.6g0.1g1.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g38g94kcal6.7g0g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g514kcal28.6g9.8g38.8g5.8g
Valittu annoskoko222g257kcal14.3g4.9g19.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna111g129kcal7.2g2.5g9.7g1.5g
Arvot/100g100g116kcal6.4g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977