Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste9g34kcal2.7g0.2g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)38g103kcal6g0.4g8.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g28g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 19g6.5kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste19g68kcal5.4g0.3g5.3g0g
Basilika, tuore 2.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g948kcal43g33.2g72g2.8g
Valittu annoskoko222g474kcal21.5g16.6g36g1.4g
Annoskoko puolitettuna111g237kcal10.8g8.3g18g0.7g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100