Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Hapankaali 75g21kcal0.8g3.2g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste38g9kcal0.3g1.8g0.1g1.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g240kcal17g18.4g9.6g6.4g
Valittu annoskoko222g120kcal8.5g9.2g4.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna111g60kcal4.3g4.6g2.4g1.6g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.1g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417