Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g23g28kcal4.7g0g0.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g147kcal11.8g9.4g6.4g3.2g
Valittu annoskoko222g74kcal5.9g4.7g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna111g37kcal3g2.4g1.6g0.8g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251