Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 73g148kcal9.4g0.2g12.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK79g126kcal16.5g0.2g70.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)14g46kcal3.8g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g671kcal60.8g6.2g173.4g2g
Valittu annoskoko222g335kcal30.4g3.1g86.7g1g
Annoskoko puolitettuna111g168kcal15.2g1.6g43.4g0.5g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832