Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)32g4.8kcal0.6g0.3g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g537kcal20.2g11.8g45.4g0.8g
Valittu annoskoko222g268kcal10.1g5.9g22.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna111g134kcal5.1g3g11.4g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.5g2.7g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678