PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Riisi puuroutuva 35g120kcal2.1g26.6g0.2g0.8g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g28g17kcal0.3g1.5g1.1g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.6kcal0.3g0.4g0.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g4.2g17kcal1.3g0g1.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g2.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g448kcal9.8g65g15g4g
Valittu annoskoko222g224kcal4.9g32.5g7.5g2g
Annoskoko puolitettuna111g112kcal2.5g16.3g3.8g1g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816