Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 35g61kcal2.7g0.8g5.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1g12.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi35g157kcal2.3g21g7.3g1.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton14g101kcal0g0g11.2g0g
Mangosose, Piltti44g26kcal0.2g6.6g0.2g0.4g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1g3.7kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g1098kcal21g92.8g72.4g3g
Valittu annoskoko222g549kcal10.5g46.4g36.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna111g275kcal5.3g23.2g18.1g0.8g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199