Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g18g100kcal0.2g0.2g10.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.6g11kcal0.3g2g0.1g0.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g49kcal1.4g8.9g0.3g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 73g24kcal2.1g1.5g0.4g2.6g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g15g50kcal3.1g0.1g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 29g10kcal0.9g1.4g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g697kcal26.2g56.8g37g12.6g
Valittu annoskoko222g349kcal13.1g28.4g18.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna111g174kcal6.6g14.2g9.3g3.2g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439