Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 37g25kcal1.8g3.4g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g29g22kcal4.7g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g115kcal13.6g9.4g1.6g2.8g
Valittu annoskoko222g57kcal6.8g4.7g0.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna111g29kcal3.4g2.4g0.4g0.7g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234