Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)175g112kcal5.6g8.4g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Oivariini, 60 (100g)6.6g36kcal0.1g0.1g3.9g0g
Pinaatti 33g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g354kcal13.8g27.2g20.4g1.2g
Valittu annoskoko222g177kcal6.9g13.6g10.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna111g89kcal3.5g6.8g5.1g0.3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727