Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 49g16kcal0.3g2.7g0g0.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g31g186kcal7.5g2g16.8g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g49g29kcal4.9g2.1g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.9g0.3kcal0g0g0g2.5g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.2g0.3g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g722kcal48g15g52.2g6.4g
Valittu annoskoko222g361kcal24g7.5g26.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna111g181kcal12g3.8g13.1g1.6g
Arvot/100g100g162kcal10.8g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500