Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g229kcal17.2g18.8g8.8g3g
Valittu annoskoko222g114kcal8.6g9.4g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna111g57kcal4.3g4.7g2.2g0.8g
Arvot/100g100g52kcal3.9g4.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355