Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 88g141kcal26.4g0g3.8g0g
Hunaja1.2g4.2kcal0g1g0g0g
Sinappi 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g446kcal54.4g10.6g20.8g3g
Valittu annoskoko222g223kcal27.2g5.3g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna111g112kcal13.6g2.7g5.2g0.8g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113