Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl62g19kcal2.9g1.2g0.2g1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)25g67kcal7.5g0g4.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g52g78kcal0.8g1.8g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g604kcal54g6g41g2g
Valittu annoskoko223g302kcal27g3g20.5g1g
Annoskoko puolitettuna111g151kcal13.5g1.5g10.3g0.5g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667