Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 47g147kcal3.9g27g1.4g4.6g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g22g35kcal5g0g1.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 22g50kcal3.5g0.1g3.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g31g100kcal7.2g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g981kcal63g54.2g53.8g9.2g
Valittu annoskoko223g491kcal31.5g27.1g26.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna111g245kcal15.8g13.6g13.5g2.3g
Arvot/100g100g220kcal14.2g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568