Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 31g60kcal8.5g0g2.8g0g
Tonnikala vedessä 31g33kcal7g0g0.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g37g15kcal3.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.2g2.7kcal0.1g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki52g29kcal4.4g2.6g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g42g109kcal12.5g0.8g6.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g63kcal2.5g0.7g5.6g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]13g50kcal2.6g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g729kcal82.6g10g41.4g0g
Valittu annoskoko222g365kcal41.3g5g20.7g0g
Annoskoko puolitettuna111g182kcal20.7g2.5g10.4g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.2g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716