Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g39g138kcal3.1g30.4g0.2g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell48g52kcal11.6g0g0.2g0g
Pesto rosso7g20kcal0.3g0.4g2g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g5.8g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset48g12kcal0.6g1.9g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g4.3g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g493kcal31.8g69.4g8.4g4.2g
Valittu annoskoko223g247kcal15.9g34.7g4.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna111g123kcal8g17.4g2.1g1.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823