Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman33g57kcal4g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 8.3g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuriselleri 11g3.6kcal0.1g0.5g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g170kcal9.8g10.4g6.8g3.6g
Valittu annoskoko223g85kcal4.9g5.2g3.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna111g43kcal2.5g2.6g1.7g0.9g
Arvot/100g100g38kcal2.2g2.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512