Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 112g61kcal1.8g14.7g0.2g1g
Kananmuna, keitetty 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g22g81kcal6.3g0.4g5.8g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g22g22kcal4.3g0.2g0.5g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g549kcal33.4g36.8g30.2g4g
Valittu annoskoko223g275kcal16.7g18.4g15.1g2g
Annoskoko puolitettuna111g137kcal8.4g9.2g7.6g1g
Arvot/100g100g123kcal7.5g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576