Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.3g4.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)113g68kcal3.8g5.1g4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g23g15kcal0.8g0g5.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g17g68kcal0g16.9g0g0g
Mansikkahillo 56g128kcal0.3g30.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g652kcal10.2g109.8g27.6g1g
Valittu annoskoko223g326kcal5.1g54.9g13.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna111g163kcal2.6g27.5g6.9g0.3g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958