Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Auringonkukansiemen 23g134kcal5.2g2.8g11.1g1.3g
Kurpitsansiemenet, kuivattu16g85kcal3.9g2.8g7.2g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.7g46kcal1.8g0.5g3.9g0.8g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.1g0.7g0.9g
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g1214kcal42.8g148.4g48g13.4g
Valittu annoskoko223g607kcal21.4g74.2g24g6.7g
Annoskoko puolitettuna111g303kcal10.7g37.1g12g3.4g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316