Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 56g46kcal0.9g9.5g0g1.7g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure4.7g14kcal0.8g0g1.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g185kcal4g22g8g4.2g
Valittu annoskoko223g92kcal2g11g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna112g46kcal1g5.5g2g1.1g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219