Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g600g2222kcal27g186.1g150.1g22.2g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja600g468kcal100.9g0g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu306g386kcal33.7g0.9g27.6g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g15g9kcal0.1g1.5g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g6230kcal325.8g387g367.8g47.2g
Valittu annoskoko2220g3115kcal162.9g193.5g183.9g23.6g
Annoskoko puolitettuna1110g1557kcal81.5g96.8g92g11.8g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674