Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)468g187kcal5.1g33.7g2.3g6.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g300g180kcal3g13.5g12g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g796kcal91.2g0g48g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g240g60kcal2.4g13.7g0g6g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Chili mausteseos, Old El Paso6g17kcal0.5g2.9g0.4g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 480g463kcal14.4g94g1.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g3537kcal239.4g338.6g129.4g46.2g
Valittu annoskoko2220g1768kcal119.7g169.3g64.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna1110g884kcal59.9g84.7g32.4g11.6g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185