Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa88g313kcal1.7g2.5g33.3g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Oliiviöljy 95g836kcal0g0g94.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g79g39kcal0g0g0g65.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 701g2245kcal187.5g0g167.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g123g471kcal25.7g1.1g40.5g0g
Aurajuusto298g1012kcal59.5g0g86.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl438g1458kcal111.7g6.6g109.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 210g796kcal58.6g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4445g14890kcal937.6g21.6g1229.2g130.8g
Valittu annoskoko2223g7445kcal468.8g10.8g614.6g65.4g
Annoskoko puolitettuna1111g3723kcal234.4g5.4g307.3g32.7g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249